Vrijwilligers gezocht Arendstate

pastedGraphic.png

Nieuwe vrijwilligers gezocht!
In ArendState zijn wij blij met de vele vrijwilligers die zich inzetten voor de bewoners in het woonzorgcentrum en in het verpleeghuis. We hebben op dit moment de vraag naar:

Chauffeur bus: 

We zijn vanaf 1 maart a.s. op zoek naar een chauffeur voor de dinsdag om deelnemers die naar de dagbesteding gaan te halen en weer thuis te brengen. Wie vindt het mooi om iets voor deze deelnemers te betekenen?

We horen graag van u!

Wandel vrijwilligers verpleeghuis:

Regelmatig zijn we op zoek naar wandelvrijwilligers voor de bewoners in het verpleeghuis. Vindt u het mooi om met ouderen te wandelen, dan nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen. Het is belangrijk dat u affiniteit hebt met ouderen met dementie. Mocht u interesse hebben dan kunnen we afspraken maken over dag en tijdstip, zodat we ook rekening kunnen houden met uw wensen.

Maaltijdvrijwilligers voor de avond:

We zijn op zoek naar maaltijdvrijwilligers voor de avond. Het gaat om een vrijwilliger die samen met een vaste medewerker van de keuken langs de appartementen gaat om de maaltijd voor de avond te serveren aan de bewoners van het huis. De werktijden zijn van 16.45 uur tot 19.00 uur. Heeft u interesse om hier iets in te betekenen? Dan horen we graag van u!

Mocht u interesse hebben in één van de vacatures of meer informatie willen? Dan kunt u contact opnemen met:

Margreet Koekoek, coördinator vrijwilligers in ArendState

Mail : mkoekoek@accoladezorg.nl of bel  0592-763351

(op de werkdagen: maandag, dinsdagochtend en donderdag)

Groningerstraat 25

9401 BH Assen

We horen graag van u!