Nieuwe vrijwilligers gezocht!

In ArendState zijn wij blij met de vele vrijwilligers die zich inzetten voor de bewoners in het Woonzorgcentrum en in het verpleeghuis. We hebben op dit moment de vraag naar:

Wandel vrijwilligers

Regelmatig zijn we op zoek naar wandelvrijwilligers voor bewoners. Vindt u het mooi om met ouderen te wandelen dan maken we graag een afspraak met u om samen te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen waarin uw wens ook mee genomen kan worden.

Maaltijdvrijwilligers voor de avond

1. Het gaat om een vrijwilliger die samen met een vaste keukenmedewerker langs de appartementen gaat om de maaltijd voor de avond te serveren aan de bewoners. De werktijden zijn van 16.45 uur tot 19.00 uur.

Op dit moment zoeken we iemand voor de dinsdagavond (1x 14 dagen) en in het weekend (op zaterdag of zondag 1x in de 2/4 weken).

1. Daarnaast zoeken we een vrijwilliger die helpt met uitserveren in restaurant Spijs, je werkt samen met een keuken medewerker. De taken zijn: tafel dekken, ondersteunen bij het uit serveren, afruimen.

De werktijden zijn van 17.00-19.00 uur.

Vrijwilliger zaterdagmiddag voor welzijn

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die op zaterdagmiddag iets wil betekenen in ons ontmoetingscentrum. Het zijn wisselende werkzaamheden, het kan zijn ondersteunen bij activiteiten, helpen bij de maaltijden, wandelen, koffie schenken etc. Je werkt op de zaterdag samen met een vaste welzijnsmedewerker.

Tijdstip: van 13.30-17.00 uur, wekelijks, 1x in de 14 dgn. of 1x in de 4 wkn.

Vrijwilligers zondagmiddag kerkdienst

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die op zondag samen met een groep vaste vrijwilligers een bijdrage willen leveren aan de kerkdienst. Het gaat om werkzaamheden als de ruimte klaar zetten, mensen ophalen van hun kamer en ondersteunen bij de dienst. Na afloop de mensen terug brengen naar hun appartement. Op dit moment zoeken we iemand voor de 1e zondag van de maand.

Vrijwilliger avondmaaltijd verpleeghuis

We zijn op zoek naar iemand die op vrijdagavond de maaltijd wil verzorgen in 1 van de verpleeghuis groepen. Het is een zelfstandige functie, het is de bedoeling dat je voor 9 bewoners de maaltijd verzorgd. Tijden zijn in overleg en in samenspraak met de groep af te stemmen.

Vrijwilliger gezocht voor de kippen

We zoeken een vrijwilliger voor de kippen, het gaat om werkzaamheden rondom het kippen hok het schoonhouden en voeren van de kippen. Deze functie is startend, het kippenhok staat al op zijn plek, echter de kippen moeten nog komen.  Mocht u interesse hebben hier wat in te betekenen dan kunt u mee genomen worden in de hele opzet hiervan.

Mocht u interesse hebben in één van de vacatures of meer informatie willen? Dan kunt u contact opnemen met: Margreet Koekoek, coördinator vrijwilligers in ArendState.

Mail : mkoekoek@accoladezorg.nl of bel  0592-763351

We horen graag van u!