Greatly Blessed komt naar Assen.

12 Southern Gospel zangers begeleid door eigen orkestOp zaterdag 11 mei 2019 om 19.30 uur staat in Assen een fantastisch concert gepland. De mannen van Greatly Blessed zullen dan optreden in Het Lichtpunt, in de nieuwbouwwijkKloosterveen.
De afgelopen jaren trad Greatly Blessed al eerder op in Assen. De toegang is zoals gebruikelijk gratis.Greatly Blessed is het enige Southern Gospel Men Choir in Europa, en trekt Nederland door om
mensen te laten genieten en ook warm te maken voor deze muziek. Het doel is om het Evangelie van onze Heer Jezus Christus uit te dragen, en hiermee harten te mogen raken. Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met deze gevarieerde muziekstroming zal hiervan gaan houden! Deze muziekstijl is geënt op vierstemmigheid en harmonie.Southern Gospel is in Amerika groot geworden door Bill Gaither, die veel muziek hiervoor heeft geschreven en nog steeds optreedt met de Gaither Vocal Band. Sommige liederen zijn in Nederland in de Opwekkingsbundel terechtgekomen, maar ook zijn er een aantal van deze gospelsongs door Elvis Presley uitgebracht, onder andere het prachtige “He touched me”. Greatly Blessed wil het in een avondvullend programma allemaal ten gehore brengen.Deze mannenformatie bestaat – naast een combo en orkest van 14 musici – uit 12 geselecteerde zangers uit heel Nederland.
Onder de naam Men4Christ – de oorspronkelijke naam – is deze groep enthousiaste en bevlogen mannen in 2012 bij elkaar gebracht, elk met hun eigen getuigenis en verbinding met de muziek. Als het gezelschap echter samen zingt, gebeurt er iets bijzonders.De afgelopen jaren werd al opgetreden met de Amerikaanse Southern Gospelartiesten Marshal Hall, Russ Taff, The Hoppers, The Isaacs en met Ernie Haase & Signature Sound. Ook gaat Greatly Blessed regelmatig op tournee naar Polen en België.Zaterdag 11 mei 2019 zien wij u graag bij dit bijzondere concert in; Het Lichtpunt, De Boomgaard 7, 9408 AJ Assen.
De aanvang is om 19.30 uur.
De toegang is gratis, en de kaarten zijn te reserveren via TrueTickets (www.truetickets.nl).Meer informatie kunt u vinden op onze site: www.GreatlyBlessed.nl/ of op onze Facebook-pagina: www.facebook.com/GreatlyBlessed.nl