Geven met de Givt app aan Open Huis Assen

pastedGraphic.png

Voor het goede werk van Het Open Huis in Assen is veel geld nodig. Het stelt ons in  staat kwetsbare mensen te helpen en te ondersteunen. Het Open Huis leeft in feite van giften, collectes, donaties en subsidies. Daarom hebben we op onze website ook een speciale pagina voor het doen van giften en donaties. (www.openhuisassen.nl/doneren

Gelukkig wordt het werk van het Open Huis al gesteund door veel particulieren en instanties. De komende jaren zullen we het pand van binnen grondig moeten aanpakken. Steeds meer mensen komen binnen met hulpmiddelen. Het pand aan de Brink 25-26 zullen we nog toegankelijker (moeten) maken. Daarvoor is veel geld nodig. Wij hopen dat u ons daarbij met uw gift wilt helpen.

Er zijn steeds meer mogelijkheden en manieren om te doneren. Een hele moderne manier is het geven met de zogenaamde “Givt” app op de smartphone.

Bij het Open Huis kunt u nu ook doneren met de Givt app. Wij hebben daartoe op onze website, drukwerk en onze giftenbus een zogenaamde QR-code opgenomen. Wanneer u deze met uw Givt app scant kunt u op een eenvoudige manier aan het Open Huis doneren.

Hartelijk dank voor uw gift!

pastedGraphic_1.png