BOEK NU JE LAST MINUTE “ZINVOLLE VAKANTIE

E&R houdt zich als vereniging bezig met het verspreiden van Gods liefde in Nederland. 

Dat doen we op campings, in de stad/buurthuis, in een Mimeteam en op de boulevard. 

Hiervoor zijn bij elk van de projecten vrijwilligers nodig die willen samenwerken om samen de liefde van God door te geven om samen een lichtend licht te zijn. 

Meer info is te vinden op de website www.eenr.nl die later deze maand vernieuwd zal zijn.


 Na 20 jaar op camping ‘De Eikenhof’ in Paasloo draaien we sinds 2018 op camping ‘De Bosrand’ in de Pol. De campingeigenaren zijn geen christen, maar staan volledig achter de komst van E&R. Afgelopen zomer hebben we al een prachtig eerste seizoen gehad! Ook dit jaar verzorgen we voor drie weken het recreatieprogramma. Het team bestaat uit 7 personen: 2 kinderclubwerkers, 2 tienerwerkers, 2 volwassenwerkers en een teamleider. Verder hebben we veel hulp van buitenstanders. Draai mee met ons !
 Project Beerze draait al ruim dertig jaar. Het project heeft een eigen terrein en een eigen geluid. In de directe omgeving zijn drie campings die Beerze rijk is. Het eigen geluid heeft een bijzondere aantrekkingskracht op voornamelijk jongeren. Onze ervaring is dat zij drie weken lang uit zichzelf naar ons komen en wij met hen zo een vriendschap opbouwen. Gewerkt wordt met 12-17 teamleden. Je bent welkom.
 Go Fish! is een dorpsproject in Lochem. Het project is opgestart in 2010 en we draaien twee weken. De teams bestaan elk uit ongeveer 8 personen; in elke week zit een teamleider. In de buurt waar we zitten wonen veel kinderen/tieners/jongeren/gezinnen die vaste gasten zijn geworden bij ons project. We proberen met hen de diepte in gaan. Samengewerkt wordt er met de GKv en CGK van Zutphen.
 In Lichtenvoorde proberen wij met 8 – 16 deelnemers iets van Gods liefde te laten zien.Het is een leuk dorp in de Achterhoek. Als E&R draaien we nu 14 jaar bij buurtcentrum ‘De Schoppe’ en 5 jaar in een andere wijk, bij Speeltuin ‘De Els’. Per locatie draaien we een week. We zijn een hecht en gezellig team en organiseren leuke activiteiten voor jong en oud in de zomervakantie en daarna. Doe mee en neem contact met ons op!
 Op de camping ‘De Fransche Kamp’ in Bussum in staan we al 6 jaar. De omgeving is bosrijk en er zijn veel gasten. Samen met de activiteitencommissie van de camping proberen een zo goed mogelijk recreatief en inspirerend programma neer te zetten voor verschillende doelgroepen. We bouwen relaties op en willen zo iets uitdragen van het evangelie. Dit doen wij in teams van 7 tot 10 personen. Kom ook en meld je aan!
In Vrouwenpolder willen we evangeliseren en recreatie activiteiten aanbieden. Dat doen we met de plaatselijke kerk en 7-10 teamleden. Recreatie betekent herschepping. In de zomer mag je opladen en resetten.  Wij staan in Vrouwenpolder midden in het dorp waar mensen hard werken in de horeca of waar mensen vakantie vieren. Met ons project verbinden we deze groepen en zorgen we voor ontspanning en verdieping.
Wij willen mensen in het buurthuis Het Staartlicht samenbrengen die met de bijbel als basis willen leven en Jezus willen leren kennen en aannemen als hun verlosser.Vaak hebben we mooie gesprekken met de buurtbewoners over God en Zijn schepping. Ook hebben we talloze feestelijke activiteiten, ook na de zomer (buurtlunch, kinderclub, Girls Only, huiswerkbegeleiding en meer). Dit doen we met 6 teamleden. Help je ons?
Kenmerkend aan het boulevardproject Scheveningen is dat je veel mensen spreekt. Het mooie is dat je elkaar niet kent of elkaar weer ontmoet. Daarom kan er vrij en in alle openheid gesproken worden. Open en eerlijk mogen we Gods liefde doorgeven. Elke ochtend doen we Bijbelstudie. Elke middag gaan we de boulevard op. Dat doen we in een team van 4 tot 8 personen. Doe je mee? Geef je dan op!
  Voor de zomer oefenen we diverse keren om vervolgens vanuit een uitvalsbasis de projecten te bezoeken met een bus.
Samengewerkt wordt met deelnemers namens Chaudfontaine, de Akergemeente en/of Kerygma. Dit jaar zijn geen deelnemers van E&R nodig.

 Status 6 juni 2019